Blog



Onze specialisten posten regelmatig belangrijke topics op deze blog. U kan zich inschrijven op deze blog via de rechterzijbalk. Schrijf enkel in voor de onderwerpen die u interesseren. Wanneer er een nieuw artikel gepost wordt, krijgt u een melding op het ingeschreven e-mailadres.

Zo veel suiker en zoetstoffen zijn er : verschillende namen voor suiker

Gepost op 2014-09-23 08:52:52 door Natasja in de categorie Kinderopvang-

Producenten voegen suiker toe aan voedingsmiddelen om smaak, luchtigheid en houdbaarheid te verbeteren.
De verschillende benamingen voor suiker zijn :
  • Glucose
  • Karamel
  • Basterdsuiker
  • Glucosestroop
  • Rietsuikerstroop
  • Melksuiker
  • Moutextract
  • Kaneelsuiker
  • Glucose en fructosestroop
  • Invertsuikerstroop
  • Appelsapconcentraat
  • Kandij
  • Melasse
  • Rietsuiker
  • Suikerstroop
  • Gekarameliseerde suikerstroop
  • Vruchtensapconcentraat
  • Fructose
  • Kandijsuiker
  • Ruwe rietsuiker
  • Tarweglucosestroop
  • Appelstroop
  • Druivensapconcentraat
  • Saccharose
  • Gekarameliseerde suiker
  • Bruine kandijsuiker
  • Kandijstroop
  • Maïsstroop
  • Geconcentreerd vruchtensap
  • Siroop
  • Gebrande suiker
  • Bruine suiker
  • Karamelsuikerstroop
  • Lactose
  • Vruchtensap uit concentraat
  • Glucosesiroop
  • Invertsuiker
  • Bruine basterdsuiker
  • Fructose-invertsuikerstroop
  • Melkpoeder (bevat ongeveer 51 procent suiker)
  • Vruchtensap op basis van concentraten
  • Dextrose
  • Kristalsuiker
  • Bruine rietsuiker
  • Gebrande suikerstroop
  • Magere melkpoeder
  • Geconcentreerd perensap
Bron : gezondheidsnet.be
» Stuur door naar een vriend
» Reacties (0)


Uw reactie op deze post



Uw naam